Головна » 2016 » Лютий » 17 » ТИЖДЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ
10:48
ТИЖДЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

З метою підвищення мотивації учнів до вивчення англійської мови та якостей знань, сприяння активізації їх пізнавальної та практичної діяльності на уроках і в позаурочний час, формування свідомості особистості та її здатності бути соціально мобільною в суспільстві, усвідомлення необхідності самоосвітньої діяльності особистості та її готовності опановувати нові знання у нашій школі щорічно проводиться тиждень англійської мови, присвячений особливостям святкувань та визначним датам в Україні, Великобританії, США.

Проведення позакласних заходів англійською мовою в нашій школі є гарною традицією, що сприяє розвитку в учнів інтересу до предмету та підтриманню високого рівня мотивації до вивчення іноземної  мови.

Заходи, які проводяться протягом тижня дозволяють поглибити знання учнів з англійської мови, розвинути пізнавальну активність і творчу ініціативу. Діти здобувають додаткові знання з іноземної мови, культур, звичаїв і традицій інших народів.

Тиждень розпочинається цікавою лінійкою, на якій оголошується програма заходів. У рамках тижня вчителями іноземних мов  Шуляренко А.О. та Вус С.М. організовуються і проводяться конкурси, концерти, вікторини, перегляд фільмів англійською мовою , де наші учні мають змогу продемонструвати свої знання і просто гарно та змістовно провести дозвілля. На високому рівні та з використанням інтерактивних та інформаційно-комунікаційних технологій проводяться відкриті уроки. Для наших учнів  проводяться інтерактивні ігри-вікторини знавців англійської мови,  конкурси на найкращу валентинку тощо .

Завершальним акордом тижня стала конкурсно-розважальна програма для старшокласників  приурочена до Дня закоханих « Мелодія двох сердець» та підсумкова лінійка, на якій привітали  активних учасників та переможців конкурсів присвячених тижню іноземних мов.

Переглядів: 506 | Додав: жемчужина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: