Головна » 2014 » Листопад » 29 » Тиждень педмайстерності класних керівників
13:16
Тиждень педмайстерності класних керівників

Виховні функції в загальноосвітніх закладах виконують всі педагогічні працівники. Та у роботі кожного вчителя є важка, але дуже важлива місія - бути класним керівником. Класне керівництво — справа складна, адже класний керівник виконує дуже важливі й відповідальні завдання. Він є організатором  виховної роботи в класі і наставником учнів, організовує і виховує учнівський колектив, об'єднує виховні зусилля вчителів, батьків і громадськості. .Класний керівник перш за все може і повинен допомогти дитині бути сильною в моральному та психологічному відношенні, оволодіти  способами спілкування  з оточуючими, навчити її жити в соціумі. Виховуючи учнівський колектив, він водночас формує особистість кожного учня.

 

Виховання громадянина має здійснюватися на засадах розуміння, усвідомлення і реалізації школярами загальнолюдських цінностей.

    У  Шидловецькій  ЗОШ  І-ІІІ ступенів   з   17.11.2014 по  21.11.2014  року  проходив  тиждень педагогічної  майстерності  класних  керівників.       Для   учнів,  батьків  та  педагогічних  працівників  навчального  закладу  проведено  відкриті    виховні  години  та  години  спілкування.

      1 клас  -   «Світлофор  ввічливості».   Олійник  Т. Л.

      2-3 класи -  «Дружба і  товаришування» .  Кухаришина  О. В., Ковальчук  О.М.

      4 клас -   «Дивись не  забудь.   людиною   будь».   Олійник  С. І.

       5-6класи –  «Толерантність».  Вус С.М.,   Мостіпака І.В.

      7 – клас – «Чи  можна жити  без  конфліктів».    Квасньовська Н.В.

      8 -  клас – «Егоїзм  і  духовна  щедрість».  Блонська  Г.Б.

      9 – клас – «  Людина  починається з  добра».   Троян  М.Я. 

 

Переглядів: 510 | Додав: жемчужина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: